Rondleiding

2e Pinksterdag: Duidelijk Dudok, rondleiding door het Raadhuis speciaal voor gezinnen

Op 29 mei, 2e Pinksterdag, organiseert het Dudok Architectuur Centrum om 13.30 uur een rondleiding door het Raadhuis, speciaal voor gezinnen. Aan de hand van spannende verhalen vertelt een gids de leukste wetenswaardigheden over architect Dudok en neemt de kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s mee naar de bijzondere en grotendeels authentieke ruimtes van het Raadhuis.

Om kinderen extra te stimuleren goed rond te kijken in de ruimtes en te letten op details als vormgeving, inrichting, licht, kleur en materialen, krijgen zij een vragenlijst mee. Voor elk kind dat een vragenlijst invult en inlevert, ligt een cadeautje klaar. En natuurlijk ontbreekt ook de beklimming van de 47 meter hoge toren niet in de rondleiding. Bij helder weer is er een prachtig uitzicht tot wel 30 km.

Organisatie

Dudok Architectuur Centrum

Data

Tweede Pinksterdag, Maandag 29 mei 2023 om 13.30 uur

Kosten

Volwassenen:€ 7,50,  kinderen 12-18 jaar:€ 5,00  en kinderen <12 jaar: toegang gratis (max 2 kinderen per betalende volwassene)

Extra informatie

Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen deelnemen aan deze rondleiding, maximaal 2 kinderen per volwassenen.

website: sbddesign.nl