Tentoonstelling

Expositie Het Leven en werk van Dudok

In het souterrain van het Raadhuis is een permanente expositie ingericht over het leven en werk van architect Dudok. U krijgt een beeld van de vele gebouwen die door Dudok zijn ontworpen, zowel in binnen- als in het buitenland en van zijn plannen en de uitvoering daarvan op stedebouwkundig gebied. In de expositieruimte is een introductiefilm van ca. 10 minuten te zien over het leven en werk van Dudok.

Een bezoek aan de permanente tentoonstelling geeft ook toegang tot de digitale experience ‘My digital Dudok’ en de tijdelijke tentoonstelling. Tot en met 25 oktober 2020 is dit de tentoonstelling ‘Pionieren in projectontwikkeling. Het grote stadsdenken van Johan Matser’.

Data

De expositie is open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 – 16.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Kosten

€ 4,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis (begeleid door een volwassene) Betalen alleen met pin.

Extra informatie

Afspraken voor bezoekers aan het Dudok Architectuur Centrum i.v.m. de Corona-crisis:

  • Deelnemen aan een rondleiding door het Raadhuis is alleen mogelijk na het kopen van een online ticket. Bij bezoek alleen aan het Expositiecentrum geldt een deurbeleid waarbij maximaal 5 personen tegelijk in de Expositieruimte aanwezig mogen zijn.
  • Ga niet van huis met gezondheidsklachten. U bent welkom als u en uw huisgenoten ten minste 24 uur klachtenvrij zijn.
  • Maak zo min mogelijk gebruik van het Openbaar Vervoer. Komt u met de auto, dan is er rondom het Raadhuis voldoende parkeergelegenheid (betaald); op zondag en feestdagen is parkeren gratis
  • Het Dudok Architectuur Centrum zorgt in samenwerking met de Gemeente Hilversum voor extra schoonmaakrondes in de Expositieruimte en het Raadhuis.
  • De plekken met veel contact, zoals deurklinken, pinautomaat en trapleuningen worden extra gereinigd. Voor uw eigen veiligheid en die van anderen, verzoeken wij u deze plekken zo min mogelijk oppervlakken aan te raken
  • Was uw handen direct na binnenkomst en voor vertrek in ons Centrum. Dat kan in de in de toiletruimte of met de desinfecterende handgel die bij de buitendeur staat
  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de liften in het Raadhuis.
  • De toiletruimtes zijn toegankelijk voor 1 persoon per keer of voor bezoekers die samen een huishouden delen.
  • Volg de aanwijzingen op de borden in het Expositiecentrum en de aanwijzingen van de gids tijdens de rondleiding v.w.b. looproute en maximum aantallen per ruimte.
website: sbddesign.nl