Rondleiding

Hemelvaartsdag 2019: Rondleiding Raadhuis speciaal voor gezinnen

Op Hemelvaartsdag, 30 mei, organiseert het Dudok Architectuur Centrum om 13.30 uur een rondleiding door het Raadhuis speciaal voor gezinnen. Aan de hand van spannende verhalen vertelt de gids aan kinderen en volwassenen de leukste wetenswaardigheden over architect Dudok en neemt hen mee naar de bijzondere en grotendeels authentieke ruimtes van het Raadhuis. Om de kinderen extra te stimuleren goed rond te kijken in de ruimtes en te letten op details als vormgeving, inrichting, licht, kleur en materialen, krijgen zij een vragenlijst mee. Voor elk kind dat een vragenlijst invult en inlevert, ligt een cadeautje klaar.

De beklimming van de 45 meter hoge toren aan het eind van de rondleiding maakt de beleving voor jong en oud compleet (alleen bij droog weer). Als het helder weer is, biedt de toren een prachtig uitzicht tot wel 30 km.

Aanmelden voor de rondleiding speciaal voor gezinnen is niet nodig. Meer informatie over de rondleiding en de tarieven op de pagina over de reguliere rondleidingen.

Data

Reguliere rondleiding
Volwassenen: € 10,50
Middelbare scholieren en studenten, CJP: € 6,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis (begeleid door een volwassene)
Bij deze tarieven is bezoek aan de expositie inbegrepen.

Vooraf aanmelden mag, maar hoeft niet.
Alleen voor groepen vanaf 6 personen, graag vooraf aanmelden

Expositie
€ 3,- per persoon,
kinderen tot 12 jaar gratis (begeleid door een volwassene)

Betalen alleen met pin

website: sbddesign.nl