Tentoonstelling

My Digital Dudok

Kunnen we in het hoofd van Dudok kruipen? Studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben op basis van archiefmateriaal de denkwereld van Dudok gereconstrueerd. Aan de hand van film- en geluidsfragmenten, originele schetsen, meubelstukken en historische foto’s stappen bezoekers in een multimediale ervaring die inzicht geeft in de twijfels, overtuigingen en passies van Dudok.

Project van: Maria Soliman, Alexandra Gurita, Ana López-Santacruz, Sarah Al-Qabbani en Bianca Andaloro 

Bekijk de trailer

Partners: Gemeente Hilversum, Stadsfonds Hilversum, Hogeschool van Amsterdam, MediaMonks, Media Perspectives, Indyvideo Zie ook: Media Perspectives

Locatie

Dudok Architectuur Centrum

Data

De expositie is open op woensdag van 14.00-17.00 uur en op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 – 16.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Kosten

De Digital Experience is onderdeel van de Expositie van het Dudok Architectuur Centrum. Naast de Digital Experience is er ook de permanente tentoonstelling Het leven en werk van Dudok en er zijn tijdelijke tentoonstellingen.  Tarieven € 4- per persoon kinderen tot 12 jaar gratis (begeleid door een volwassene) Betalen alleen met pin.

website: sbddesign.nl