Rondleiding

Rondleiding Raadhuis bij zonsondergang

Ervaar hoe Dudok speelt met licht in het Raadhuis

Het Raadhuis is mooi op elk moment van de dag, maar wie kent het gebouw bij zonsondergang? Op een aantal donderdagen in augustus en september organiseert het Dudok Architectuur Centrum rondleidingen door het Raadhuis in de avondschemer. We beginnen met een bezoek aan de meest bijzondere interieurs van het Raadhuis, zoals de Raadzaal, de Burgerzaal en de bestuurderskamers. Op dit tijdstip van de dag wordt extra duidelijk hoe architect Dudok speelt met licht en materialen.

Zie de zon ondergaan vanaf de 47 meter hoge toren!

De rondleiding eindigt met de beklimming van de 47 meter hoge toren, waar we precies op tijd zijn om te zien hoe de zon boven Hilversum ondergaat. Een aanrader voor jong en oud!

Mocht het op de dag van de rondleiding erg slecht weer zijn, dan gaat de rondleiding bij zonsondergang niet door. Diegenen die zich hebben aangemeld, krijgen daarover per e-mail bericht tussen 16.00 en 18.00 uur op de dag van de rondleiding.

Data

Donderdag 22, 29 augustus en 5, 12 en 19 september 2019

Duur

1,5 uur

Kosten

€ 10,50 per persoon (volwassene); € 6,50 voor scholieren/studenten. Kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.
website: sbddesign.nl