Rondleiding

Rondleiding Raadhuis (op maat)

Naast de reguliere rondleidingen door het Raadhuis, kunt u een rondleiding op maat afspreken voor een groep. U kunt dan zelf dag en tijdstip bepalen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de gidsen. Afstemmen van uw wensen via info@dudokarchitectuurcentrum.nl.

Ervaringen van bezoekers


“Mijn gasten en ik zelf hebben zeer genoten van de rondleiding. De gidsen konden veel en levendig vertellen over Dudok en het raadhuis waarmee wij (althans het merendeel), als geboren en getogen Hilversummers, verbonden zijn. Met interesse en verbazing over de voor ons ‘nieuwe dingen’ de we hoorden en konden zien in het raadhuis is het een zeer waardevolle middag geweest waar iedereen over te spreken was. Wij hebben genoten en ik dank u hierbij voor uw medewerking.”
Joke Verweij


“Wij hebben zeker genoten van de informatieve en levendige rondleiding van mw Paula van Dijk. Het was een stralende dag met prachtig licht, gunstig voor het gebouw en het uitzicht. Het was een mooi onderdeel van onze geslaagde familiedag. Jong en oud heeft genoten.”
Mieke Klein Hof Meijer


“Mevrouw Rici van Kasbergen was een leuke en enthousiaste gids! De vrijwilligers van de vakantieweek in Lunteren, voor mensen die veel zorg nodig hebben, vonden het heel interessant en mooi. Mijn man en ik kennen het Raadhuis natuurlijk wel, zijn daar ook getrouwd, maar het heeft ons ook nieuwe dingen geleerd. Heel erg leuk! De rondleiding heeft bijgedragen aan een succesvolle reünie-dag.”
Co en Rieke Swaan


“Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, die begon met het bezoek aan het Hilversumse Raadhuis. Na dat bezoek kon de dag al niet meer stuk! Bevlogen en deskundige rondleiders hebben ons laten genieten van de schoonheid van het gebouw, zowel van buiten als van binnen. Ook in Weesp hebben we genoten van het stedeschoon en van het carillon.”
Stichting Doesburgs Carillon


“Afgelopen dinsdag hebben we een mooie dag in Hilversum gehad. We willen Norman nogmaals danken voor de prettige en enthousiaste rondleiding, waarvan hierbij een foto met details. ‘s Middags mochten we tijdens de Dudok wandeling nog een bezoek brengen aan de Bavinckschool. Al met al hebben we een goede indruk gekregen van het werk van Dudok.”
Kunst en cultuurgroep Passage uit Winterswijk


“De rondleiding in het Raadhuis is door alle deelnemers als een hoogtepunt van de dag ervaren mede door het enthousiasme en de kennis van de gidsen.”
Probusclub Croonenburgh


“Unsere Hollandreise ist auch dank Ihnen eine ganz grosse Freude gewesen. Herzlichen Dank für Ihre Erläuterungen zum Rathaus von Hilversum, die uns die Augen für Dudok geöffnet haben. Wir sind begeistert von Holland und der Architektur, die wir studieren durften.”
Freundliche Grüsse
HAUS DER FARBE


“Probus Houten heeft genoten van de rondleiding door het Raadhuis. Complimenten voor de rondleidster! Hartelijk dank aan haar voor haar uitstekende en enthousiaste uitleg.”
Probus Houten


“Wij vonden het heel erg leuk in het Raadhuis vorige week zaterdag. We hebben hele enthousiaste reacties gekregen van onze gasten en zelf ook enorm genoten. We vonden het superleuk om zoiets moois van ons dorp te laten zien. Ontzettend bedankt!!”
Ellen en Brigitta

Organisatie

Dudok Architectuur Centrum (Hilversum)

Locatie

Raadhuis Hilversum, Dudokpark 1, 1217 JE Hilversum

Data

Elke dag mogelijk, ook ’s avonds en in het weekend.

Kosten

Groep t/m 16 personen: €165,- inclusief 21% BTW Scholen: €130,- inclusief 21% BTW

website: sbddesign.nl