Rondleiding

Rondleiding Raadhuis speciaal voor gezinnen in de voorjaarsvakantie

Op 24 en 25 februari 2022 organiseert het Dudok Architectuur Centrum om 13.30 uur een rondleiding door het Raadhuis speciaal voor gezinnen. Aan de hand van spannende verhalen vertelt de gids aan kinderen en volwassenen de leukste wetenswaardigheden over architect Dudok en neemt hen mee naar de bijzondere en grotendeels authentieke ruimtes van het Raadhuis. Om de kinderen extra te stimuleren goed rond te kijken in de ruimtes en te letten op details als vormgeving, inrichting, licht, kleur en materialen, krijgen zij een vragenlijst mee. Voor elk kind dat een vragenlijst invult en inlevert, ligt een cadeautje klaar.

En natuurlijk ontbreekt ook de beklimming van de 47 meter hoge toren niet in de rondeleiding. Als het helder weer is, heb je een prachtig uitzicht tot wel 30 km.

Data

Donderdag 24 en vrijdag 25 februari, 13.30 uur.

Duur

De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.

Kosten

  • Volwassenen: € 11,50
  • Middelbare scholieren en studenten, CJP: € 7,50
  • Kinderen t/m 12 jaar: gratis (max 2 kinderen per volwassene)

Bij deze tarieven is bezoek aan de expositie inbegrepen.

Extra informatie

Corona-maatregelen per 25 januari 2022

Conform de richtlijnen van het RIVM, gaan wij ervan uit dat u bij gezondheidsklachten thuis blijft. Kom alleen als u en uw huisgenoten tenminste 24 uur klachten vrij zijn. Wij vragen u bij binnenkomst in onze ontvangstruimte uw Corona-toegangsbewijs te tonen.

U kunt uw geplande bezoek op de dag zelf nog annuleren. Uw ticket kan kosteloos worden verplaatst naar een datum later in het jaar of wij zorgen voor terugbetaling van de ticket-kosten.

website: sbddesign.nl