10/02/23

De Dag van 1221, zaterdag 25 maart 2023

Binnenkort is het weer zo ver! De tweede editie van ‘De Dag van 1221’. Hèt moment waar u onder het genot van een hapje, drankje en fijne muziek ontdekt wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd, waar we nu staan, en wat er op de planning staat. 

Er gebeurt zóveel in postcodegebied 1221. Zichtbaar. Grijze pleinen worden groen. Industrie verdwijnt en maakt plaats voor nieuwe woon- en werkplekken. En onzichtbaar. Achter de schermen wordt gewerkt aan kaders voor alle toekomstplannen. Iets wat u (nog) niet ziet, maar waar u mogelijk in de toekomst wel mee te maken krijgt. Onder het genot van hapjes en drankjes verzorgd door ‘Van die Vegans’ en fijne muziek praten we u graag bij, maar beantwoorden we ook al uw vragen.

Wat kunt u verwachten?

Een bomvol middagprogramma, uiteenlopend van een graffitiworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar, tot aan gesprekken met ontwikkelende partijen van ontwikkellocaties. Ook is er genoeg ruimte om kennis te maken met uw buren, buurtprofessional (zoals wijkagent, wijkboa, wijkregisseur, etc.) en projectleiders van de gemeente.

website: sbddesign.nl