28/05/21

Dudok Architectuur Centrum vanaf 5 juni weer open voor rondleidingen Raadhuis, architectuurwandelingen en twee nieuwe bijzondere tentoonstellingen!

Vanaf 5 juni kunt u weer bij het Dudok Architectuur Centrum terecht voor een rondleiding door het Raadhuis op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 13.30 uur, een architectuurwandeling en voor rondleidingen/wandelingen op maat voor een groep. Daarnaast openen we de tentoonstelling ‘De stad is het mooiste bouwwerk – W.M. Dudok als stedenbouwer’ en de foto-tentoonstelling ‘Dudok by Baan’. Deze tentoonstellingen zijn bovendien te combineren met de tentoonstelling ‘Hilversum ontkiemt’ en ‘Het Verkeershuisje‘ op de locatie Tante Jans. Eén ticket geeft toegang tot deze vier tentoonstellingen. Heeft u een rondleiding geboekt, dan is toegang tot alle genoemde tentoonstellingen inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden voor de rondleiding door het Raadhuis en architectuurwandelingen en -fietstochten is te vinden op de pagina Activiteiten op deze site.

website: sbddesign.nl