11/06/24

Expositie Meentwerk in het Raadhuis Hilversum

Van 28 mei tot 20 juni 2024 is de Expositie Meentwerk in het Raadhuis Hilversum te bezoeken. Omdat Hilversum 600 jaar bestaat, en de Hilversumse Meent 50 jaar, kregen de kunstenaars van MeentWerk, die het afgelopen jaar in de Kruisdam geëxposeerd hebben, de mogelijkheid om een selectie van hun werk in het Raadhuis te exposeren.

MeentWerk is in 2014 ontstaan uit het initiatief van kunstenaars, wonende in de Hilversumse Meent, om hun recente werk te exposeren in de Kruisdam. Daarvoor wordt dan de Kruisdam het eerste weekend van november omgetoverd tot één grote expositieruimte. Eerst jaarlijks, tegenwoordig eens in de twee jaar. De verscheidenheid van de tentoongestelde werken is groot: fotografie, tekenen, keramiek, schilderen, beeldhouwen etc. Iedere keer is het weer een ‘nieuwe tentoonstelling’, nieuwe deelnemers sluiten aan, hun werken zijn niet eerder in een MeentWerk tentoonstelling te zien geweest.

Graag nodigen wij jou uit om deze expositie in het Raadhuis te bezoeken.

Openingstijden:

Doordeweeks via hoofdingang van Raadhuis Hilversum gratis toegankelijk tijdens kantooruren en even erna. In het weekend tijdens openingsuren 12.00 tot 16.00 van het Dudok Architectuur Centrum via de deur van het DAC, even aanmelden bij de receptie.

website: sbddesign.nl