17/07/23

Feestelijke Opening tentoonstelling Vogelhuisjes in het Dudok Architectuur Centrum

Op vrijdagmiddag 14 juli werd in het Dudok Architectuur Centrum de tentoonstelling van vogelhuisjes, ontworpen en gemaakt door leerlingen van IMC ON TOUR Hilversum, feestelijk geopend. Deze bijzondere tentoonstelling is het resultaat van een opdracht die de leerlingen kregen van bureau Karres en Brands LANDSCHAPSARCHITECTUUR EN STEDENBOUW. Het project werd begeleid door Luuc Jonker, directeur van het Dudok Architectuur Centrum.

De opening van de tentoonstelling was een speciaal moment waarbij ouders, docenten en andere genodigden vol enthousiasme aanwezig waren. Na de opening verzorgde Luuc Jonker een speciale rondleiding door het Raadhuis voor de ouders en de leerlingen.

De tentoonstelling van de vogelhuisjes is de hele zomer te bekijken in de tentoonstellingsruimte van het Dudok Architectuur Centrum. Het is een prachtige gelegenheid om de verbinding tussen architectuur, natuur en de verbeelding van jonge geesten te ervaren.

Het project laat niet alleen de creatieve talenten van de leerlingen zien, maar onderstreept ook de waarde van samenwerking tussen onderwijs en de praktijk van de architectuur. Patricia Ullrich van UMC On Tour: “De missie van het DAC om de belangstelling voor architectuur en de waardering ervoor te vergroten is, wat ons betreft, meer dan geslaagd!”

Dank aan alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het succes van dit project.

website: sbddesign.nl