01/05/24

Nieuwe tentoonstelling Danielle Bosschaart in het Raadhuis

Hilversum. De mediastad waarin het gaat om ‘beeld en geluid’. Waar zien en gezien worden in iedere vorm, op iedere straathoek ervaren wordt. Voor Danielle het thema van een serie foto’s van Hilversummers of mensen ín Hilversum die ze op straat tegenkwam. De expositie “Zien en gezien worden” is te zien in het raadhuis van Hilversum van 30 april t/m 27 mei 2024.

Danielle, een professioneel fotograaf uit Hilversum, laat emotie de hoofdrol spelen in haar verrassende composities waarmee ze haar realistische werk tot leven brengt. Bruiloften, Newborn en familiefoto’s en personal branding shoots behoren tot haar dagelijks werk, waarbij ze altijd mensen op een mooie en indrukwekkende manier weet vast te leggen.

Naast portretten toont Danielle in deze expositie ook enkele beelden die zij heeft gemaakt in de prachtige natuurgebieden die Hilversum kent. Deze werken zijn ook te koop als afdrukken. Voor meer informatie kijk op www.daniellebosschaart.com.

De tentoonstelling is doordeweeks via hoofdingang van Raadhuis Hilversum gratis toegankelijk tijdens kantooruren. In het weekend, tijdens openingsuren 12.00 tot 16.00 uur van het Dudok Architectuur Centrum via de deur van het DAC, even aanmelden bij de receptie.

website: sbddesign.nl