Graag verwelkomen wij u bij het Dudok Architectuur Centrum. Wij zijn donderdag tot en met zondag geopend van 12.00 – 16.00 uur. Op deze dagen is er elke dag om 13.30 uur een rondleiding (klik hier voor meer informatie en tarieven). 

Dit is wat bezoekers zeggen na hun bezoek aan het Dudok Architectuur Centrum


“Mijn gasten en ik zelf hebben zeer genoten van de rondleiding. De gidsen konden veel en levendig vertellen over Dudok en het raadhuis waarmee wij (althans het merendeel), als geboren en getogen Hilversummers, verbonden zijn. Met interesse en verbazing over de voor ons ‘nieuwe dingen’ de we hoorden en konden zien in het raadhuis is het een zeer waardevolle middag geweest waar iedereen over te spreken was. Wij hebben genoten en ik dank u hierbij voor uw medewerking.”
Joke Verweij


“Wij hebben zeker genoten van de informatieve en levendige rondleiding van mw Paula van Dijk. Het was een stralende dag met prachtig licht, gunstig voor het gebouw en het uitzicht. Het was een mooi onderdeel van onze geslaagde familiedag. Jong en oud heeft genoten.”
Mieke Klein Hof Meijer


“Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, die begon met het bezoek aan het Hilversumse Raadhuis. Na dat bezoek kon de dag al niet meer stuk! Bevlogen en deskundige rondleiders hebben ons laten genieten van de schoonheid van het gebouw, zowel van buiten als van binnen. Ook in Weesp hebben we genoten van het stedeschoon en van het carillon.”
Stichting Doesburgs Carillon


“Afgelopen dinsdag hebben we een mooie dag in Hilversum gehad. We willen Norman nogmaals danken voor de prettige en enthousiaste rondleiding, waarvan hierbij een foto met details. ‘s Middags mochten we tijdens de Dudok wandeling nog een bezoek brengen aan de Bavinckschool. Al met al hebben we een goede indruk gekregen van het werk van Dudok.”
Kunst en cultuurgroep Passage uit Winterswijk


“De rondleiding in het Raadhuis is door alle deelnemers als een hoogtepunt van de dag ervaren mede door het enthousiasme en de kennis van de gidsen.”
Probusclub Croonenburgh


“Unsere Hollandreise ist auch dank Ihnen eine ganz grosse Freude gewesen. Herzlichen Dank für Ihre Erläuterungen zum Rathaus von Hilversum, die uns die Augen für Dudok geöffnet haben. Wir sind begeistert von Holland und der Architektur, die wir studieren durften.”
Freundliche Grüsse
HAUS DER FARBE


“Probus Houten heeft genoten van de rondleiding door het Raadhuis. Complimenten voor de rondleidster! Hartelijk dank aan haar voor haar uitstekende en enthousiaste uitleg.”
Probus Houten


“Wij vonden het heel erg leuk in het Raadhuis vorige week zaterdag. We hebben hele enthousiaste reacties gekregen van onze gasten en zelf ook enorm genoten. We vonden het superleuk om zoiets moois van ons dorp te laten zien. Ontzettend bedankt!!”
Ellen en Brigitta

website: sbddesign.nl