19/03/23

Genomineerden Hilversumse Architectuur Prijs vanaf 11 maart te zien in het Dudok Architectuur Centrum

Vanaf zaterdag 11 maart tot en met 20 april 2023 zijn in het Dudok Architectuur Centrum (DAC) de genomineerde werken van de Hilversumse Architectuur Prijs te bekijken. Het gaat om tien geselecteerde bouwprojecten uit Hilversum, die in 2021 en 2022 zijn opgeleverd. 

De genomineerde Hilversumse bouwwerken zijn divers in functie en architectuur. Aan de hand van een mini-tentoonstelling met tien presentaties lichten de architecten toe hoe hun werk is ontstaan en welke visie zij hadden bij het ontwerp. Voor het publiek is dit een uitgelezen kans om nader kennis te maken met de genomineerden van de Hilversumse Architectuurprijs, voordat zij over gaan tot stemming voor de publieksprijs.

Op zondag 2 april kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een fietstocht langs de genomineerde objecten van de Hilversumse Architectuurprijs. De fietstocht start bij het Dudok Architectuur Centrum.

Op donderdagavond 20 april 2023 worden de winnaars van de Architectuurprijs bekend gemaakt in de Burgerzaal van het Raadhuis. Het gaat daarbij om een juryprijs en een publieksprijs.

Aanmelden

Aanmelden voor de fietstocht kan via de site van de HAP.

Aanmelden voor de prijsuitreiking op 20 april kan vanaf 27 maart eveneens via de site van de HAP.

website: sbddesign.nl