21/05/20

Vanaf 1 juni weer open voor rondleidingen en tentoonstellingsbezoek

Vanaf maandag 1 juni, 2e Pinksterdag, is het Dudok Architectuur Centrum weer geopend. Wij starten dan met rondleidingen door het Raadhuis, voor kleine groepen. Ook kunt u tijdens onze openingsdagen weer terecht voor een bezoek aan onze permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Wij houden daarbij uiteraard rekening met ieders veiligheid en sluiten daarom aan bij de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM, Museumvereniging en het Erfgoedplatform Protocol Monumenten.  

Online tickets kopen

Voorafgaand aan uw bezoek koopt u via onze website uw ticket(s). De rondleidingen verzorgen we voor kleine groepen (maximaal 10 personen per groep) zodat we in alle ruimtes 1,5 meter afstand tussen alle deelnemers onderling en de gids kunnen garanderen.

Gezondheidscheck

Heeft u gezondheidsklachten, blijf dan thuis. U bent welkom als u en uw huisgenoten ten minste 24 uur klachtenvrij zijn.

1,5 meter afstand

In het ons Architectuur Centrum is voor een bezoek aan de tentoonstelling een route aangebracht om voldoende ruimte voor een veilig bezoek te waarborgen, veelal met éénrichtingsverkeer.

Ook tijdens de rondleiding wordt anderhalve meter afstand van elkaar aangehouden. Volg tijdens de rondleiding de aanwijzingen van de gids.

Extra schoonmaak

Zowel in de tentoonstellingsruimtes als in de verschillende ruimtes in het Raadhuis worden oppervlakken zoals deurklinken en trapleuningen extra vaak schoon gemaakt. Voor uw eigen veiligheid en die van anderen, verzoeken wij u zo min mogelijk oppervlakken aan te raken. Op verschillende plekken tijdens de rondleiding en in de tentoonstellingsruimtes is desinfectiemiddel beschikbaar.

website: sbddesign.nl