17/05/21

Erfgoedfestival 2021

Van 26 mei tot 21 september 2021 vindt het Erfgoedfestival Gooi & Vecht plaats. Het festival, waar onder andere het Dudok Architectuur Centrum aan meedoet, staat in het teken van Gooise Grensverleggers, Wereldverbeteraars en uitvinders tijdens de tweede editie van het Erfgoedfestival. Deze zomer laat het festival de bezoeker op laagdrempelige wijze kennismaken met de rijke geschiedenis van Gooi & Vecht. Dit doet het festival door middel van een coronaproof programma vol met tentoonstellingen, wandel- en fietsroutes en educatieve programma’s.

Duik van 26 mei tot 12 september in de erfgoedverhalen van o.a. P.C. Hooft, Nescio, Mondriaan en Frederik van Eeden met het inspirerende (coronaproof) buitenprogramma vol themawandelingen en fietsroutes. Ook zijn er verdiepende tentoonstellingen, blogs, vlogs, podcasts, een interactieve AR Experience van stoomtram de Gooische Moordenaar en een speciaal kinderprogramma met bijpassend doeboek. Bekijk hier het programma.

Erfgoedfestival Gooi & Vecht
Het Erfgoedfestival is een tweejaarlijks festival in het Gooi en de Vechtstreek, met iedere editie een ander centraal thema in de programmering. Het is een samenwerking van Singer Laren, Kasteel-Museum Sypesteyn, Museum Huizen, Instituut voor Beeld en Geluid, Museum Hilversum, de collectie Hilversum, Museum Weesp, het Muiderslot, het Nationaal Vestingmuseum, Forteiland Pampus, het Pinetum Blijdenstein, Tussen Vecht en Eem, het Comeniusmuseum, de Dooyewaard Stichting en Visit Gooi & Vecht.

Lees hier meer over de deelnemende locaties in het estafette interview.

Bekijk alle informatie over het Erfgoedfestival 2021 op de site van Erfgoedfestival Gooi & Vecht.

QR Code voor Spacetime Layers

Download hier de handleiding van Spacetime Layers

website: sbddesign.nl