28/03/23

Rondleiding Raadhuis op zondag 16 april met Optreden Goois Jeugd Orkest

Op zondag 16 april zijn deelnemers aan de rondleiding door het Raadhuis (start rondleiding om 13:30 uur) van harte welkom bij een optreden van het Goois Jeugd Orkest van 15.00 – 16.00 uur in de Burgerzaal: Concert Fantasia.

In het Goois Jeugd Orkest (GJO) komen meer dan 60 kinderen van 8 tot 20 jaar samen om te repeteren, plezier te hebben en onder andere klassieke meesterwerken, filmmuziek en pop te spelen. Onder leiding van dirigent Gerhart Drijvers maken studenten in 2 leeftijdsgroepen samen muziek en leren ze op een toegankelijke manier het verhaal en de muzikale structuur achter elk stuk kennen. 

Al sinds 1978 biedt het Goois Jeugd Orkest een creatief platform voor jong muzikaal talent. Dit orkest is in 1978 opgericht om “bij de jeugd kennis van en liefde voor de kunsten in het algemeen en de muziek in het bijzonder te bevorderen, en aan te moedigen“. Een mooie intentie van de oprichters S. van Bronkhorst te Naarden, H.G. de Cock uit Nieuw Loosdrecht, J.W. de Jong uit Hilversum, P.J. Kruysse uit Eemnes en L.H.Slotboom uit Hilversum.

Aanmelden voor de rondleiding kan via onze site.

Kijk hier voor meer informatie over het Goois Jeugd Orkest.

website: sbddesign.nl